Instruktører i OSI Pardans

NavnStiler
Shan Wei
Cubansk salsa
Irina
Cubansk salsa
Christoffer Müller Nordeng
Lindy hop
Mary Mastrangelopoulou
Lindy hop
TorgeirLindy hop
Victoria ArielLindy Hop
Johanne Halsnes ÅrhusRock Step Swing
Eivind Vedå Gilhuus
Rock Step Swing
Heidi-Christin Bernhoff Jacobsen
Standard og latin
Ivo Havranek
Standard og latin
Amalie Roos-EngenStandard og latin
Ellen Rønvik
Standard og latin
MihiriZouk
Kristine Djuvik Kro
Bachata
Daniel Pizarro
Bachata og Zouk
Ricardo Ferreira Salsa

Alexander «Sasha» Kristian

Underviser Cubansk Salsa

Alexander begynte å danse hos OSI Dans i 2007. Han prøvde flere dansestiler, men etterhvert ble Latinamerikanske danser hans favoritter, blant annet Cubansk Salsa, New York Salsa, Bachata og Afro. Alexander er utdannet instruktør fra Norges Danseforbund og har instruert hos OSI Dans og andre danseskoler i Oslo siden 2009. Han har også deltatt i en rekke dansekonkurranser i Oslo og LatinRoom ShowTeam i løpet av flere år.Eivind Vedå Gilhuus og Johanne Halsnes Århus

Underviser Rock Step Swing

Eivind påstod hardnakket at dansing ikke var noe for ham, verken på byen eller ellers. Men så lot han seg overtale til å begynne på Rock Step Swing høsten 2008, og innen neste høst var han blitt instruktør for OSI. Han forsøkte seg også litt som elev på LA Salsa 1/2 og West Coast Swing 1/2, og trivdes godt med det, før han etterhvert ble et offer for tidsklemma. I dag jobber Eivind fremdeles som instruktør for Rock Step Swing. Han var også dommer under OSI Open i 2011.

Fra kursevalueringen: «Eivind kjører et show som både er lærerikt og som sprer danseglede!»
Kristine Djuvik Kro og Daniel Pizarro

Underviser Bachata

Daniel Pizarro har en Bachelor-grad i danse-pedagogikk, og har erfaring fra en rekke dansestiler. Han har reist verden rundt for å lære av de beste innen
bachata, zouk og salsa, og bruker mye av fritiden sin på sosialdansing
i Oslo. Daniel har jobbet som danseinstruktør i flere år, og har også
vært aktiv i showteams. Som pedagog vektlegger han et trygt og
inkluderende læringsmiljø, der det ikke er så farlig å trå feil eller
prøve seg utenfor komfortsonen.

Kristine Djuvik Kro har alltid vært interessert i dans, men oppdaget
bachata og salsa i løpet av studietiden sin. Hun har lang danseerfaring i dansestilene bachata, salsa og zouk. Siden hun flyttet til
Oslo har hun vært en aktiv sosialdanser, og finner stor glede i å
utforske de ulike dansestilene. Hun ønsker å bidra til at flere tør å
oppsøke dansegulvet - uavhengig av erfaring.
Anastasia Zakhartchouk

Underviser Standard og latin

Anastasia har danset fra hun var 5 år og har danset i konkurranser i en årrekke. Hun har konkurrert både i Norge og internasjonalt med gode resultater. Anastasia har blant annet vunnet bronsemedalje ved NM 2019 i Standard og Latin (10-Dans).
Marthe Ekrem

Underviser Standard og latin

Marthe har tidligere vunnet NM i Standard og Latin og 10-dans, samt representert Norge i både EM og VM.
Santino Mirenna

Underviser Standard og latin

Santino er en merittert danser som har konkurrert både i EM og VM. Santino vokste opp i Italia. Fra 2014 har Santino bodd i Norge. Han er opptatt av å formidle danseglede og teknikk. Santino er forøvrig kjent fra sine opptredener på Skal Vi Danse.
Maria (Mary) Mastrangelopoulou

Underviser Lindy Hop

Maria (Mary) Mastrangelopoulou startet med ballett da hun var liten. Siden da har hun danset hele livet og vært innom mange forskjellige stiler, inkludert Standard og Latin, Afrikanske og Karibbianske danser. Hun ble introdusert for Swing i 2017 da hun startet med Boogie Woogie og Autentisk Jazz, og hun ble umiddelbart forelsket i dansene. Påfølgende semester begynte hun å lære Lindy Hop, Collegiate Shag, St. Louis Shag og Balboa. Hun har undervist klasser siden 2019. Sammen med Christoffer reiser hun Europa rundt på jaket etter å øke sin kunnskap om swingdanser og perfeksjonere sin teknikk og musikalitet.
Christoffer Müller Nordeng

Underviser Lindy Hop

Christoffer Nordeng startet med swingdans i 2016. Hans første dans var Lindy Hop, og det ble umiddelbart den store hobbyen. Et halvt år senere utvidet han sine horisonter til å omfatte Autentisk Jazz og Collegiate Shag, og etter hvert også Balboa, St. Louis Shag og Boogie Woogie. To år senere bestemte han seg for å prøve å dra på så mange internasjonale festivaler som mulig, for å lære mest mulig og utvikle sin teknikk. Han startet å undervise i 2019 og han har holdt det gående siden.