Sosialt og inkluderende

Bli en del av vårt inkluderende, allsidige miljø!

Om OSI Pardans

OSI Pardans er danseklubben av og for studenter i Oslo. Vi er en stor klubb med fokus på å ha det gøy, på god trening og på et høyt nivå på våre klasser, samt et veldig godt sosialt miljø. Siden 1995 legger vi opp til at alle skal danse med alle: Vi roterer partnere på alle våre kurs, slik at du ikke trenger å ta med en partner for å danse hos oss. Kurs starter i begynnelsen av hvert semester. Vi har lov til å ta inn 20 % ikke-studenter hvert semester.

Dette sier våre medlemmer:

  • Strålende fornøyd med alt! Kursene og festene har vært supre, er så glad jeg har blitt med i OSI dans :)
  • Å bli med i OSI Dans var den beste beslutningen i år, jeg elsker atmosfæren!
  • Det har vært en veldig morsom semester med dans! Dansefestene og sosialdans har vært så gøy! Bra jobba! Jeg vil definitivt fortsette å danse!
  • En fin forening med mye aktivitet, god struktur og godt miljø!
  • Veldig bra miljø! Veldig hyggelig å komme som ny til et inkluderende miljø, der selv de rutinerte og proffe tar seg tid både til prat og dans!

Se gjerne flere tilbakemeldinger fra våre medlemmer!

Forutsetninger, betingelser og priser for medlemskap og deltagelse

For å delta på dansekurs og sosialdans / fritreninger trenger du:

  • medlemskap i OSI (Oslo-studentenes Idrettsklubb) og medlemskap i OSI Pardans. Se vår påmeldingsguide.
  • adgangskort eller medlemskap til treningssenter-kjeden SiO Athletica (dersom du tar et eller flere kurs som holdes i SiO sine saler, sjekk kursplanen). Dette må du ordne selv direkte med SiO (se nedenfor for lenker).

Andre arrangementer til OSI Pardans kan du se her. Vi gjør oppmerksom på at det er 18-års aldersgrense for å delta på våre dansekurs og arrangementer. Vi forventer dessuten regelmessig oppmøte på våre dansekurs.